Sinalco Writing R
Sinalco Bubble Sinalco Bubble Sinalco Bubble Sinalco Bubble Sinalco Bubble

Besim i konsumatorëve që nga viti 1905

Sinalco u regjistrua në Gjermani për herë të parë në vitin 1905 dhe është njëra prej pijeve freskuese më të vjetra në botë.Ne kemi arritur reputacion global për përsosmërinë, me një gamë të larmishme produktesh për të gjithë. Logoja jonë “Red Dot” është e njohur në mbarë botën dhe është bërë simbol i cilësisë dhe shijes së shkëlqyer.

Është një brend që konsumatorët i kanë besuar për breza të tërë dhe kjo është arsyeja pse ne kemi qenë të suksesshëm për 117 vjet dhe prej vitit 2011 në Kosovë.

që nga viti

1905

go top