SHIJA ËSHTË PASIONI JONË

Marka jonë kryesore e pijeve joalkoolike të gazuara është e preferuara e konsumatorëve tonë që nga viti 1905. “Red Dot” njihet për cilësi, shije të shkëlqyer dhe freskim të jashtzakonshëm. Pavarësisht se cilën nga shijet e shumta e zgjidhni, freskimi maksimal është i garantuar.
Cilësi që mund ta shijoni!

Orange

Orange

Cola

Cola

Lemonade

Lemonade

Screenshot_2021-11-11_at_15.37.05-removebg-preview.png

Plug ‘n’ play

Viteve të fundit kategoria e pijeve të stilit të jetesës është në rritje të shpejt dhe energi s është tani në trend.Pija jonë energjike e përsosur ju mbanë në vrap.
Ndiqni ritmin

E bërë nga natyra

Aquintéll është një markë e regjistruar ndërkombëtare për gamën tonë të ujit, afër-ujit dhe të produkteve te ujit me shije. Një pije e pastër dhe e freskët për ju!
Jetë në çdo pikë

Classic

Classic

Naturelle

Naturelle

go top