FLAVOUR IS OUR PASSION

Marka jonë kryesore e pijeve joalkoolike të gazuara është e preferuara e konsumatorëve tonë që nga viti 1905. “Red Dot” njihet për cilësi, shije të shkëlqyer dhe freskim të jashtzakonshëm. Pavarësisht se cilën nga shijet e shumta e zgjidhni, freskimi maksimal është i garantuar.
Quality you can taste!

Orange

Orange

Cola

Cola

Lemonade

Lemonade

Screenshot_2021-11-11_at_15.37.05-removebg-preview.png

Plug ‘n’ play

The lifestyle drink category is one of the fastest-growing of the last few years – and energi s is right on-trend.Our well-established energy drink keeps you running.
Follow the beat

Made by nature

Aquintéll is an internationally registered trademark for our range of water, near-water or flavoured water products. Pure refreshment harvested by us for you.
Life in every drop

Classic

Classic

Naturelle

Naturelle

go top